ZIUA TA UN PIC MAI DULCE
Patiseria Dulcinella: misiune, viziune, valori
Dorim să vorbim despre POVESTEA NOASTRĂ, a celor 14 ani de activitate urmată de «lupta» continuă cu noi insăși de a deveni mai buni!

Înființată în anul 2005, în mun. Chișinău, Republica Moldova, activând pe o suprafață de producție de 70 m2 și 10 angajați, ajungem la finele anului 2019 în prezența a 2500 m2 de producție, peste 250 de angajați si 27 ateliere de cofetărie artizanală proprii.

Urmând MISIUNEA de a crea și a realiza produsele noastre cu o asemenea grijă și atenție, astfel încât să îmbunătățim calitatea vieții clienților noștri oferindu-le momente de neuitat, muncim întru a crea emoții pozitive, senzații plăcute și amintiri dulci, concepute pentru a face viața mai frumoasă, a propia oamenii și a întări valorile familiale.

Crezând în ceea ce facem, am hotărât să largim granițele afacerii noastre și după hotarele țării. Astfel, la sfârșitul anului 2019 in România am deschis un Laborator de Producție pe o suparafață de 1000 m2 și 5 ateliere de cofetărie artizanală în localitățile: Târgu Neamț, Piatra Neamț și Bacău.
OFERTĂ
TORTURI
PRĂJITURI
MACARONS
BISCUIȚI
More products
PLACINTE
More products
Made on
Tilda